Τρόποι Αποστολής

Η DATA MEDIA καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποστέλλει  όλες τις παραγγελίες που λαμβάνει, αυθημερόν. Πιο αναλυτικά:

 

1) Παραγγελίες εντός του Νομού Θεσσαλονίκης που εισέρχονται έως τις 9:00πμ: Εκτελούνται με τα δρομολόγια διανομής της DATA MEDIA και παραδίδονται αυθημερόν στους συνεργάτες μας. Οι παραγγελίες για να εκτελεστούν θα πρέπει να έχουν αξία άνω των 50,00€ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

 

2) Παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα (εκτός Θεσσαλονίκης), που εισέρχονται έως τις 14:00: Εκτελούνται αυθημερόν είτε με την μεταφορική που έχει προσυμφωνηθεί είτε με κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες που έχουν αξία άνω των 200,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής, εφόσον αποστέλλονται με τη μεταφορική που έχει προσυμφωνηθεί (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια, φούρνοι, απορροφητήρες).

 

Η DATA MEDIA έχει εξασφαλίσει για τους συνεργάτες πανελλαδικά, προνομιακές χρεώσεις, τόσο με μεταφορικές εταιρείες όσο και με εταιρείες ταχυμεταφορών.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί τον αποδοτικότερο τρόπο αποστολής.

 

3) Παραλαβή από την αποθήκη: Μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, έως τις 15:00, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

*Οι παραδόσεις των παραγγελιών εξαρτώνται από τον φόρτο εργασίας και δεν είναι δεδομένο ότι θα εκτελεστούν όπως ορίζεται από το άνωθεν κείμενο.

^