Τρόποι Αποστολής

Η DATA & MEDIA EE καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποστέλλει  όλες τις παραγγελίες που λαμβάνει, αυθημερόν. Πιο αναλυτικά:

 

1) Παραγγελίες εντός του νομού Θεσσαλονίκης που καταχωρούνται έως τις 09:00 αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 09:00 αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.
Στις περιοχές εντός νομού Θεσσαλονίκης, στις οποίες δεν εκτελούνται δρομολόγια της DATA & MEDIA EE, οι παραγγελίες παραδίδονται με το μεταφορικό μέσο που έχει ορίσει ο πελάτης και με δική του χρέωση, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη των 175€ (προ ΦΠΑ).
Οι παραγγελίες με κόστος κάτω των 20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και παράδοση εντός Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με courier και χρέωση του παραλήπτη.

 

2) Παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα (εκτός Θεσσαλονίκης), που εισέρχονται έως τις 14:00: Εκτελούνται αυθημερόν είτε με την μεταφορική που έχει προσυμφωνηθεί είτε με κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες που έχουν αξία άνω των 175€ (προ ΦΠΑ), αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής, εφόσον αποστέλλονται με τη μεταφορική που έχει προσυμφωνηθεί (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια, φούρνοι, απορροφητήρες).

 

Η DATA & MEDIA EE έχει εξασφαλίσει για τους συνεργάτες πανελλαδικά, προνομιακές χρεώσεις, τόσο με μεταφορικές εταιρείες όσο και με εταιρείες ταχυμεταφορών.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί τον αποδοτικότερο τρόπο αποστολής.

 

3) Παραλαβή από την αποθήκη: Μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, έως τις 15:00, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

*Οι παραδόσεις των παραγγελιών εξαρτώνται από τον φόρτο εργασίας και δεν είναι δεδομένο ότι θα εκτελεστούν όπως ορίζεται από το άνωθεν κείμενο.