Εταιρικά Νέα
Σημαντική Διάκριση της ΔΕΛΤΑ, με προϊόντα Ulefone της Data Media

Σημαντική διάκριση έλαβε η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των Supply Chain Awards 2018, για τις πρωτοπόρες λύσεις πωλήσεων επί φορτηγού (ExVan Sales) που εφαρμόζει.  Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»,  για το έργο της αντικατάστασης των μονάδων φορητής τιμολόγησης, με android smartphones υψηλών προδιαγραφών και αντοχής, με μειωμένο κόστος, που πρόσφατα υλοποίησε.

Η ΔΕΛΤΑ...

15-02-2016

DATA MEDIA – B2B site και φίλτρα περιορισμού αναζητήσεων

 

Σας ενημερώνουμε πως  τα φίλτρα περιορισμού αναζητήσεων, στις κατηγορίες των προϊόντων του site, έχουν βελτιωθεί ώστε η εύρεση του επιθυμητού προϊόντος να γίνεται εύκολα και γρήγορα.


Μετά την βελτίωση τους, είναι εφικτή η ενεργοποίηση δύο και περισσότερων φίλτρων ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα η λίστα των προϊόντων περιορίζεται πολύ περισσότερο,...

25-11-2015

Η Data Media πιστοποιεί τις διαδικασίες της με το πρότυπο ISO 9001:2008

 

Η Data & Media δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σχέση με τον πελάτη της και φροντίζει ώστε η συνεργασία να είναι σταθερή και στα πρότυπα που η ίδια έχει ορίσει. Για τον λόγο αυτό, επενδύει στο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο είναι υψηλών διαγραφών,  αλλά και στη διασφάλιση ποιότητας των διαδικασιών της .
Από τις 24/11/2015, οι διαδικασίες της...

20-02-2015
Αγαπημένα
 
Δίνεται η δυνατότητα προσθήκης ενός προϊόντος στη λίστα των αγαπημένων σας.
Μέσω των αγαπημένων είναι ευκολότερη και ταχύτερη η προσθήκη των προϊόντων που συχνά αγοράζετε, στο καλάθι των αγορών σας.
15-02-2015

e-Παραπονα

Για την ομαλότερη και πλέον απροβλημάτιστη συνεργασία, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να θέσετε τα παράπονα ή τις προτάσεις σας, για την καλύτερη λειτουργία της εταιρίας μας. Ότι θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιωθεί ή διορθωθεί στην ροή της συνεργασίας μας θα χαρούμε να το θέσετε υπόψη μας. Στη Data & Μedia σας ακούμε με μεγάλη προσοχή και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις...

01-02-2015
Νέοι τρόποι πληρωμής
 
Η Data & Media EE και για τη διευκόλυνση των πελατών της, από το 2015, υλοποίησε δύο νέους τρόπους πληρωμών:
 
1. Πληρωμή με άμεση εξόφληση με πιστωτική κάρτα 
2. Πληρωμή με άτοκες δόσειςς με πιστωτική κάρτα 
08-05-2014
Διάθεση μεταχειρισμένων Η/Υ
 
H Data & Media παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά πληροφορικής, αλλά και τις ανάγκες των συνεργατών της, μπαίνει δυναμικά στη διανομή των μεταχειρισμένων Η/Υ.
Πάντα με γνώμονα την εμπορική αξία αλλά και την υψηλή ποιότητα, διαθέτει μεταχειρισμένους Η/Υ που καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα τιμών και απαιτήσεων.
18-02-2014
Αποθήκη - Ο πυρήνας της εταιρίας.
 
Νέος, σύγχρονος εξοπλισμός και μέθοδοι συλλογής/ολοκλήρωσης παραγγελίας διασφαλίζουν την ταχύτερη και ορθότερη αποστολή των παραγγελιών.
 
20-01-2014
Bit Defender Antivirus  &  Bit Defender Internet Security.
 
H Data & Media διαθέτει  πλέον  τα Bit Defender Antivirus και Bit Defender Internet Security.
H γκάμα στα προϊόντα λογισμικού προστασίας εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο και πλέον είναι διαθέσιμα σε συμφέρουσα συσκευασία (μαζί με USB stick 8GB), τα Bit Defender Antivirus  και  Bit Defender Internet Security. 
 
...
10-01-2014
H Data & Media καλύπτει όλη την Ελλάδα.
 
Με το νέο έτος η Data & Media μπορεί και επισκέπτεται κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με ομάδα 10 πωλητών,  βρίσκεται δίπλα στον κάθε συνεργάτη της, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη.
Για την Data & Media η ανθρώπινη επαφή δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα μέσα, και για αυτό φροντίζει να διατηρεί τον ανθρώπινο παράγοντα ως την κινητήρια δύναμη.
 
...